2019-03-30 07:46:54• hírek • Bede Emőke

Czier Attila kalauzolásával afrikai szafarin vettek részt a nagykárolyiak

Péntek este igencsak izgalmas előadásra került sor a Károlyi-kastély lovagtermében: A Vasile Vénig László Fotóklub szervezésében Czier Attila ez alkalommal egy képzeletbeli afrikai szafarira invitálta a közönséget.

A közel másfél óra alatt Czier Attila rengeteg képpel kísért beszámolóban elevenítette fel az afrikai kontinensen tett látogatásának emlékeit. A hallgatóság megismerhette a dél-afrikai, namíbiai, botswanai és kenyai kalandokat, a fényképek segítségével pedig nem csak a hétköznapi életbe, de a helyi tradíciókba is belekóstolhattak egy kicsit. Ugyanakkor Czier nagy hangsúlyt fektetett az afrikai vadvilág bemutatására is.


Hogy a bemutató még közelebb hozza Nagykárolyhoz Afrikát, az előadó az útja során beszerzett apró tárgyakból egy kisebb kiállítást is összeállított, mely által az érdeklődők végigkövethették az utazás minden állomását. Természetesen a bemutató interaktív jellegű volt, így akinek a hallottak után újabb kérdései akadtak, bátran feltehette azokat, s Czier legjobb tudása szerint igyekezett is azokra választ adni.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: